Elias Faingersh spelar live med och mot sitt liv på duken. Under ett år får vi följa honom genom linsen på hans filmkamera, från land till land och plats till plats. En resande musikers liv, genom hans egna ögon.

Från den gassande solen i Mellanöstern till Moskvas blygrå himmel, från stillheten på den svenska landsbygden till det urbana New York. Elias Faingersh rör sig med sin trombon från stora konsertsalar till sjabbiga jazzklubbar, på mångfiliga motorvägar i Kanada och till trånga sydeuropeiska gränder. Han möter människor, musiker, djur, mat och dofter från världens alla hörn. Under resans gång går det gradvis upp för honom att han inte är helt ensam på sin resa…

Det blir både skratt och gråt när han kommenterar och argumenterar med sitt alter ego på filmduken – skämtar med honom, bråkar med honom, ja även spelar med honom.

 

Datum

onsdag 9 maj och torsdag 10 maj

Tid

19:30

Plats

Palladium
Malmö
Med stöd från Malmö Stad