Katapult för mångfald stödjer professionella musiker och dansare med bakgrund utanför Sverige till att höras och synas på svenska scener. Vi vill berika det svenska kulturlivet med influenser och melodier från hela världen.

Katapult för Mångfald  will support professional musicians and dancers with backgrounds outside of Sweden to be seen and heard on Swedish scenes. We want to enrich the Swedish culture with influences and melodies from around the world.

Se tv-klipp, watch TV clip: http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/varldsmusiken-mottes-i-malmo

Katapult för mångfald är ett ettårigt, nationellt projekt som drivs av RFoD (Riksföreningen för folkmusik och dans) med stöd från bla Postkodlotteriets Kulturstiftelse. Projektet pågår i fyra regioner under 2013, Stockholm, Göteborg, Gävle-Dala och Malmö. Projektledare för Katapult i Skåne är föreningen Ventus.

Katapult för mångfald Skåne på facebook

Folk.nu

Katapult.nu