Februari 2009: 

De senaste åren har Lelo Nika, Thommy Andersson och George Mihalache m.fl ur gruppen Lelo Nika & Friends arbetat på ett musikaliskt projekt med nyskriven musik av Lelo och Thommy. De har samlat musiker från hela Öresundsregionen och skapat en helt ny stråkorkester. Musiken är inspelad och utgiven på A Records. Uruppförandet för publik sker på Jazzhouse i Köpenhamn den 21/2 kl 19.00!!!

“Intuition” är initierat av Thommy och Lelo, som genom åren har träffats vid många olika tillfällen, konstellationer och miljöer. Musiken på Intuition är deras vision, ett projekt som alla inblandade känner starkt för, både på det konstnärliga och på det mänskliga planet. Det är hela ensemblens önskan och vilja att få inspirera, att öppna sinnet och tankarna kring musikaliska och nationella gränser. Högsta nivå, framfört av virtuosa, färgstarka och karismatiska musiker.