Nätverkspicknick/ happening i Slottsparken!
Ons den 22 juni
Venta artists bjuder in till en överljuv kväll i Malmös gröna stadsrum. Det blir mat, vin, rutiga filtar och förhoppningsvis en och annan korg i rotting. Givetvis bjuder både vi också på lukrativa samtal som handlar om den frilansande kulturarbetarens tillvaro och massa annat som berör in till roten av din blotta kulturella existens.

Picknicken har tema fluxus; en konströrelse som handlade mycket om att sudda ut gränsen mellan konsten och ”vardag/verklighet”, alltså blir er ringa närvaro även en konsthappening utan att ni behöver göra minsta liten grej.

Förutom att det är knytkalas. Vilket betyder att ni får laga en rätt att ta med, om ni vill får ni gärna följa fluxustemat och tänka monoton färg på ert bidragande tilltugg. Alltså välj en färg och laga en rätt utav den. Tolka fritt! http://fluxshop.se/?post=1298&kat=12&postCount=1

Om det händelsevis skulle råka vara dåligt väder är det bjudning på Hyregatan 14 istället, vilket betyder en extra överraskning som kompensation för naturens svek. Ta gärna med er vänner som också arbetar inom området och som ni tror skulle bidra till en trevlig kväll!